Temporärt rostskydd

Vi använder Hold Tight 102 (salt remover och rostskyddsmedel) Hold Tight 102 är en miljövänlig lösning som förhindrar flashrost vid våtblästring. Det avlägsnar effektivt salter och andra föroreningar. Som ett rostskyddsmedel eller som ett salt remover, Hold Tight 102 är lätt att arbeta med och säker. Håll Tight är löslig i vatten, icke-farligt, icke brännbart , fosfatfritt och biologiskt nedbrytbart. Rost förhindras under cirka 48 timmar. Färglös och lämnar inga rester.

Varför är Ytförberedelse så viktigt?
HoldTight®102 salt remover / flash rost preventer har satt standarden för mer än ett decennium. Det dödar alla SALTER och stoppar flashrost i ett moment. Det lämnar inga rester. Det är bra mot beläggningar.

Vatten är inte alltid tillräckligt. HoldTight 102 är det bästa sättet att få en ren yta. Håll Tight 102 är en rengöringstillsats som förhindrar flashrost under våtblästring. Det avlägsnar effektivt ytkontaminering, salter och lätta oljor och fetter. Det avdunstartillsamans med vattnet och lämnar en yta ren och redo att efterbehandla.

Håll Tight 102 är färglös och lämnar inga rester eller ytsalter. Produktens kemi har godkänts av FDA för livsmedelskvalitet service under 21 Code of Federal Regulations 178.3400.